onsdag 1 juli 2009

Ett år!!!

Idag firar min blogg 1-års jubileum med en hälsning från Flickorna Lundgren, Sveriges mysigaste kaffeställe ute på Kullahalvön. Vi har goda vänner på besök och har haft en jätteskön dag. Först en förmiddag på stranden och sen en utflykt.


Tack alla ni som läst och kommenterat här under året. Det har verkligen varit roligt att ge sig in i den här världen. JU har lärt känna så många trevliga människor och jag har lärt mig massor. Några av er har jag ju dessutom haft förmånen att få träffa i verkligheten och jag hoppas det blir fler sådana möten framöver. Den uppmärksamme ser dessutom stickningen på bordet. Jag jobbar på med farmorstrumporna och har precis passerat hälen på den första. Mönstret var rätt pilligt med flätor åt tre olika håll, så jag ångrar lite att jag inte prövade magic lopp, men nu har jag ingen tillräckligt lång rundsticka med hit till landet. Det får gå ändå. Allt gott!

10 kommentarer:

Mia stickar sa...

Det är ju jag som ska tacka för allt du delar med dig av på din fina inspirerande blogg! Ett stort Grattis på blogg-ettårsdagen och ett stort tack för att du finns!

Anna sa...

Grattis till bloggjubileet! Alltid lika kul att kika in här :)

frisky frog sa...

Grattis på 1-årsdagen! Det där fiket kan man längta tillbaks till hur många gånger som helst...

Carina sa...

Grattis på födelsedagen.

Vi kommer säkert att springa på varann igen. Och så ser jag fram emot din 2-årsdag redan. Tänk vad mycket roligt jag kommer att få läsa medan jag väntar.

Happy Greta sa...

Har härliga minnen från Kullahalvön! Vi campade i Mölle och besökte Nimis, keramikbodar, härliga bad, Kullens fyr och så Flickorna Lundgren förstås...
Vill gärna åka tillbaka dit snart!

Grattis till 1-års bloggeriet :)

Veronica Tingvall sa...

Grattis till bloggen och tack för allt fint du delar med dig av.
Kram/veronica

Assishantverk sa...

Grattis på ettårsdagen!
Assi

kristina sa...

Grattis till ett år med blogg. Jag kommer senare i sommar med samma budskap, så vi är nästan jämngamla!

Carina sa...

Du har något att hämta hos mig.

Krisses hantverk sa...

Vad trevligt det ser ut vid matbordet! Flickan i blå klänning liknar Astrid Lindgrens Madicken :)