söndag 28 februari 2010

OS sockarna klara!Jag gjorde ju ett grenbyte en bit in på OS och här är dom nu "sockhockey"-sockarna Rick från CookieA. Garnet är en kashmirblandning jag klickade hem från England en sen kväll i höstas. Garnet är lite mer rosalila jämfört med bilden. Sköna är dom, har haft dom på mig hela dan!


- Signe bloggar från mobilen!

11 kommentarer:

Dabelin sa...

Jättesnygga!

Samtal från min trädgård sa...

Grattis till Medaljen i OS, att du kom i mål.
Gillar strumporna med sidenbandet!

MADE BY K sa...

Stiliga sockar!!

saltflingan sa...

Fina strumpor! Grattis till OS-medaljen.

Jag hoppas att du har/ har haft bra veckor på spenshult!

Amanda sa...

Vilken fint mönster det är på sockarna!

Carina sa...

Läckra!

Marias stickning och läsning sa...

Sockarna blev jättesnygga! Grattis till ett väl utfört avancerat lopp och till medalj. Jag har för ett tag sen stickat skaften i liknande färg men de blev för smala, så de slutade som handledsvärmare istället.

Mimmi sa...

Hmmm en chans i det blå är du min hemlis????

Signe sa...

Det var ingen dålig chansning. Det är klart att jag är din hemliga kompis :)! Det har varit roligt att få skämma bort dig lite och jag hoppas garnerna kommer till användning någon gång. Kanske vi ses, det är som sagt inte så lång mellan Lindome och Krokslätt.

The Knitting Seaman sa...

Snygga sockar! Jag har funderat på att köpa Cookies bok länge, men har liksom inte prioriterat det, rent kostnadsmässigt :S

Jag skydde engelska mönster när jag började sticka för mindre än ett år sedan, men sedan blev det nästan bara engelska mönster och jag har ibland svårt att överstätta dem till svenska när vänner ber mig om det. Så kan det bli :)

Ser fram emot sockan. Sätter mig och väntar så länge... ;)

Sunna sa...

sååå snygga