fredag 25 februari 2011

Känns inte helt ok...

...att man delar lite om sin sjukskrivning och efter några timmar får en kommentar från AFA-försäkringar. Undrar vilka fler som övervakar vad som skrivs på olika bloggar???

6 kommentarer:

Janette Millbom sa...

Läskigt. Hoppas du snart känner dig bättre och att andra op går bra!

/janette

Boel sa...

Läskigt att man söker av bloggar i det syftet. Man kan ju undra om FK mfl myndigheter också gör det...

Jag hoppas att din operation gör det bättre för dig!

Veronica sa...

Nej det är ju helt klart konstigt... fast det räcker med att googla vissa nyckelord på kommer allt upp, inkl vad som skrivs på bloggar. Men de vill nog bara ditt bästa =). När jag blev sjukskriven va det ingen som berättade om AFA så jag höll på att gå miste om det. Och det hade varit synd..

Malin sa...

helt sjukt läskigt!!!!

Marias stickning och läsning sa...

Riktigt obehagligt. Storebror har koll... Skönt iaf att det verkar bli bättre för dig. Kram!

AFA Försäkring sa...

Hej!
Jag heter Annelie och arbetar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring.
Med vår uppsökande kundtjänst söker vi upp bloggar via Google alerts (en gratistjänst från Google) där man kan beställa bevakning på när vissa ord dyker upp. Vi hittade din blogg med sökorden ”jag” och ”sjukskriven”.

Det var tråkigt att höra att du kände dig övervakad av vår tjänst. Vårt syfte var helt enkelt att upplysa om vilka försäkringar som kan gälla för dig när du blivit sjukskriven, och i så fall redan är betalda av din arbetsgivare. Trots att 90 % av de som arbetar i Sverige omfattas av kollektivavtalade försäkringar är det många som inte känner till dem.

Jag hoppas att du inte tog illa upp av att vi kontaktade dig. Om du har några frågor eller funderingar om AFA Försäkring eller vår uppsökande kundtjänst får du gärna höra av dig till oss på kundcenter; tel 0771-880099 eller www.afaforsakring.se

Vänliga hälsningar
Annelie
AFA Försäkring